Rólunk

Mindig kutatjuk, kik vagyunk. Újra és újra felmerül a kérdés, nem lehet rá végleges választ adni. Sok szerepünk van, családban, barátok közt, munkahelyen - hol alkalmazkodunk, hol lázadunk.

Vannak szüleink és testvéreink. Van saját családunk: férjünk, gyerekeink, kisebbek, nagyobbak, kamaszok, fiatal felnőttek. Nap mint nap átéljük a harmóniát, a konfliktust, a küzdelmet.

Van, akivel mindennap hihetetlen helyzetbe kerülünk.

Igazából ilyenek vagyunk

Nagyné Götl Nikolett

Alapvégzettségem bölcsész és nyelvtanár, de a gyógyszerészet irányába is tettem egy kis kitérőt, mert a humán és a reál területek is közel állnak hozzám. Férjemmel 15 éve vagyunk házasok, két fiúgyermekünk van, a kisebbik autista.

A pszichodráma olyan nekem, mint a hűsítő forrásvíz, amely feltölt és enyhülést ad. A drámacsoportban megtapasztaltam a kölcsönös elfogadást, támogatást, a játék örömét és azt, hogy nem vagyok egyedül a problémáimmal. Az asszisztensi képesítésemet két éve szereztem meg.

Lengyel Zsuzsa

Tanár vagyok, kisgyerekekkel, gimnazistákkal, egyetemi hallgatókkal, felnőttekkel egyaránt foglalkozom. Két éve lettem pszichodráma-asszisztens. Több mint húsz éve élek házasságban, három gyerekünk van.

A pszichodrámacsoportjaimnak köszönhetően biztosabb lettem magamban, megtanultam elfogadni azt, ami megváltoztathatatlan, és többet küzdök azért, amit jobbá lehet tenni. Válsághelyzetben bátrabban állom meg a helyemet.


"Mindig hálás vagyok a nevetésért, kivéve, amikor az orromon jön ki a tej." Woody Allen